Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hemel
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cadouri De 8 Martie
45 lei
Brand
PACHET
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Buna ziua,

Ziua Femeii este o zi speciala. Cadoul special pentru femei arata respectul firmei fata de munca lor si persoana lor. Sunt sigura ca un produs 100% natural oferit de firma dvs., va fii primit cu bucurie de catre angajate.

Combinatia unica din cele mai bune elemente pe care le gasim in natura: plante, produse apicole si vitamine. Ingredientele produselor cosmetice Hemel sunt: mierea, ceara de albine, uleiurile eterice si extractele din plante medicinale, apoi uleiuri vegetale, ulei de parafina, unt de cacao, vitamine de origine naturala.

Toate produsele sunt complet naturale, 100% concentrate . Sunt ecologice, netoxice, nu contin coloranti artificiali, arome artificiale, emulgatori si conservanti. Sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii. Pentru toate produsele Hemel ofera 100% garantie de calitate .

Oferta de 8 martie contine 1 pachet cu urmatoarele produse:

1. Hemel for Hands | Hemel pentru maini , 75ml 18,45 RON
Produs indicat si peroanelor care prezinta alergo-dermii, persoane care se spala frecvent pe maini, stomatologi, medici, chirurgi, alte categorii din personalul medical, persoane care lucreaza in alimentatia publica, tabacari, mecanici auto, arheologi, zugravi. . Are rol profilactic si curativ.

2. Hemel for Heels | Hemel pentru calcaie
30ml 12,45 RON
Este un produs de ingrijire temeinica si tratament pentru portiunile de piele inasprita ca aceea a calcaielor crapate. Inmoaie si regenereaza pielea iar efectele benefice se resimt chiar de la a treia - a patra zi de tratament. Datorita efectelor sale anti-fungice si anti-bacteriene, este recomandata uzului zilnic. Cicatrizanta, epitelizanta, cu rezulate bune in degeraturi, escoriatii, furunculoze, acnee, herpes, hemoroizi, intepaturi de insecte, muscaturi, negi, datorita efectelor antimicotice, dezinfectant, hemostazice, antialergice, detumefiante, cicatrizante, antivirale, bacteriostatice.

3. Shampoo for Extra Volume 100 ml 11,85 RON
Efectele pozitive asupra parului si pielii capului se datoreaza componentelor active din: miere, extracte din plante medicinale, vitaminele A, E, F, H si B complex.

4. Fresh - Body & Skin Care Oil | Ulei pentru ingrijirea Corpului si a Pielii 200 ml 25,65 RON
Este un ulei moale, reconfortant, pentru ingrijirea zilnica a pielii, avand in compozitie vitamina E, uleiuri eterice de portocale, grapefruit si pere. Catifeleaza pielea, impiedica imbatranirea. Este un peeling biologic, curata in profunzime pielea si este un demachiant foarte bun, inlocuind perfect laptele demachiant si totodata se poate folosi si ca o masca.

Contine acizi alfahidroxizi din fructe care stimuleaza producerea colagenului si elastinului din piele. Are efect sedativ pentru pielea uscata, deshidratata.

TOTAL PACHET 68,40 RON
In perioada 08.02.2007 - 08.03.2007 aveti reducere de 33,33%.

PACHET DE 8 MARTIE LA NUMAI 45,6 RON.
Pentru detalii persoana de contact:
Faludi Jutka ,
Mobil: 0745-774228,
Din Gura in Gura
Alte Produse